Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] Girona. Històries, Curiositats I Misteris (Fora de col·lecció) de Ramon Alberch i Fugueras,Xavier Alejo Ruiz libros ebooks

[Download] Girona. Històries, Curiositats I Misteris (Fora de col·lecció) de Ramon Alberch i Fugueras,Xavier Alejo Ruiz Libros Gratis en EPUB, Girona. Històries, Curiositats I Misteris (Fora de col·lecció) Libro pdf espanol


📘 Lee Ahora     📥 Download


Girona. Històries, Curiositats I Misteris (Fora de col·lecció) de Ramon Alberch i Fugueras,Xavier Alejo Ruiz

Descripción - Reseña del editor La història mil·lenària de Girona és plena de fets de gran transcendència, però també de petites històries i anècdotes que ens ajuden a entendre molt millor com era la vida dels gironins que ens han precedit, segles enllà. En aquest llibre hem volgut aplegar trenta-tres misteris i petites curiositats que han deixat una petja física evident a la ciutat, l’origen de la qual resulta difícil d’explicar per a la majoria dels gironins. Biografía del autor Ramon Alberch i Fugueras és arxiver i historiador. Ha estat director dels arxius de Girona i de Barcelona, subdirector general d’Arxius de la Generalitat de Catalunya i president de l’organització no governamental Arxivers sense Fronteres. Ha escrit una vintena de llibres sobre la història de Girona, especialment en el seu vessant divulgatiu. Actualment és director general de l’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents (ESAGED) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Detalles del Libro

  • Name: Girona. Històries, Curiositats I Misteris (Fora de col·lecció)
  • Autor: Ramon Alberch i Fugueras,Xavier Alejo Ruiz
  • Categoria: Libros,Ciencias, tecnología y medicina,Ciencias de la Tierra
  • Tamaño del archivo: 18 MB
  • Tipos de archivo: PDF Document
  • Descargada: 264 times
  • Idioma: Español
  • Archivos de estado: AVAILABLE


Lee un libro Girona. Històries, Curiositats I Misteris (Fora de col·lecció) de Ramon Alberch i Fugueras,Xavier Alejo Ruiz Ebooks, PDF, ePub

Buscalibre Chile - Libros del Autor Ramon Girona ~ Buscalibre Chile - Libros del Autor Ramon Girona - ver opiniones y comentarios. Compra y venta de libros importados, novedades y bestsellers en tu librería Online Buscalibre Chile y Buscalibros. Compra Libros SIN IVA en Buscalibre.

Seu Girona - Museu d'Arqueologia de Catalunya - Seu Girona ~ Col·lecció de materials arqueològics trobats a les excavacions dels jaciments de les comarques de Girona, des de la prehistòria fins a l'edat mitjana.

Noticies de Curiositats - Diari de Girona ~ Curiositats, les noticies de actualitat i hemeroteca de Curiositats. Els noms que ballen. 2018-07-05 Nom de vuit lletres, unió de tres pobles que toquen a la Bisbal. Si ara fóssim a l'entreteniment dels mots encreuats, la gent del Baix Empordà ho dirien de seguida: Forallac. És el canvi de nom que es varen donar els pobles de Fonteta, Peratallada i Vulpellac, quan varen unificar la seva

Les històries estranyes - Edicions Bromera ~ Francesc Gisbert (Alcoi, 1976) és un reconegut autor de narrativa infantil i juvenil, amb més de 50 llibres publicats de tots els gèneres. La seua obra ha rebut distincions com el Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil, el Premi Barcanova, el Premi Josep M. Folch i Torres o el Premi de Literatura Infantil Carmesina de la Safor, entre altres.

Museu d'Història de Girona / Girona / Presentació ~ En el museu hi trobareu un recorregut per la història de Girona, des de la fundació en època romana fins a la contemporaneïtat, en un recorregut cronològic per la Girona romana, la medieval, la moderna i la contemporània que es completa amb diversos àmbits de tradicions catalanes com el de la Faràndula,on trobareu la imatgeria festiva local i l'espai "La cobla i la sardana.

Museu d'Història de Girona / Girona / Exposicions temporals ~ Girona i França. Entre la Guerra i la Pau 1659-1939. Exposició amb fotografies interactives panoràmiques de 360º sobre les relacions entre Girona i França entre 1659 i 1939.

Històries de por - Edicions Bromera ~ Per això els seus amics s’han confabulat per contar-li les històries que més li agraden: unes històries terrorífiques que et posaran els cabells de punta. Autoria: Angela Sommer-Bodenburg Núm. col·lecció: 49 Edat: a partir de 12 anys Pàgines: 144 ISBN: 9788476602478 Format: 13 × 20,5 cm Il·lustració: Helga Spiess Traducció .

El Call de Girona: Història d’una recuperació ~ El call de Girona, a més de programar un gran nombre d’activitats i projectes assumeix funcions de promoció i divulgació nacional i internacionalment amb la participació d’associacions de recuperació de la memòria col·lectiva d’àmbit Europeu.

Sèrie monogràfica de Girona - Museu d'Arqueologia de ~ Col·lecció de materials arqueològics trobats a les excavacions dels jaciments de les comarques de Girona, des de la prehistòria fins a l'edat mitjana.

Girona - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure ~ Girona és una ciutat i un municipi del nord-est de Catalunya, capital de la comarca del Gironès, de la vegueria de Girona i de la província de Girona.Pertany a l'àmbit de les comarques gironines.. La ciutat es troba a la confluència de quatre rius (el Ter, l'Onyar, el Güell i el Galligants) i a una altitud de 75 m sobre el nivell del mar.El seu terme municipal limita al nord amb Sant .

M'expliques un conte? - Diari de Girona ~ Així doncs, avui, no us proposem un títol. Us en proposem catorze. Catorze contes tradicionals capgirats com un mitjó. Dins la col·lecció «Contes desexplicats» de l'editorial Baula, hi trobareu personatges i relats clàssics cap per avall, amb arguments plens de sorpreses, irreverències i molt d'humor, que faran volar i desenvolupar la imaginació dels primers lectors.

Història de Girona. Girona francesa (1809-1813) ~ Anvers de document datat el 23 de gener de 1813, a Girona. Col·lecció particular, Girona. (Veure al revers el segell) També es va organitzar la beneficència pública i la caritat per als més desvalguts. L'administració s'enfrontà amb el problema dels nens abandonats, i varen assignar quantitats importants per a l'hospici.

La Ciutat de Girona ~ La Ciutat de Girona, publicada en dos volums el 1929, constitueix una de les obres més emblemàtiques de Carles Rahola.En ella el seu autor fa un gran esforç per analitzar la ciutat des de tots els punts de vista: històric, social, econòmic, cultural i urbanístic.

La Girona Medieval by Ajuntament de Girona - Issuu ~ Aquest itinerari forma part de la col·lecció “Girona, itineraris” que edita l’Ajuntament de Girona.

Biblioteques de Girona ~ Les biblioteques municipals reobren al públic a partir del 15 de juny amb certes restriccions. 12/06/20 L’accés a la col·lecció no serà directe i caldrà sol·licitar al personal el préstec a sala dels llibres i altres documents. L’accés s’ha de sol·licitar prèviament mitjançant el sistema de cita prèvia

La Girona Medieval by Ajuntament de Girona - Issuu ~ LA GIRONA MEDIEVAL. INTRODUCCIÓ Notes bàsiques de topografia i urbanisme. L’accidentat relleu de la riba dreta de l’Onyar fa que molts carrers d’aquesta zona tinguin forts pendents, rampes .

Art i ciència: el misteri dels colors - Museu d'Art de Girona ~ DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT Visita – taller d’experimentació que ens permetrà acostar-nos al color des d’un punt de vista físic i científic. Treballarem de forma pràctica l’absorció de la llum, la seva descomposició, la diferenciació entre els colors primaris i secundaris de la llum, i les diferències entre colors primaris i pigments.

Biblioteques de Girona ~ L’Ajuntament de Girona treballa per reobrir el servei de préstec de les biblioteques municipals a partir del dia 25 de maig mitjançant un sistema de reserva i cita prèvia 16/05/20 L'entrada de la zona de Girona a fase 1 de desconfinament per aquest proper dilluns, permet la reobertura del servei de biblioteques.

Històries curtes amb molt de sentit - Xadica ~ Torno cap a casa després d’estar moltes hores fora, una carretera amb més clots dels que caldria m’acompanya fins que arribo enmig del poble. En pujar les escales puc sentir la meva panxa que em demana les provisions de cada vespre, fa molta estona que no he menjat res de res, espero trobar-me el sopar preparat i a damunt de la taula.

Descobrint la Girona romana ~ El Monestir de Sant Pere dels Galligants proposa aquest itinerari a l'alumnat d'educació secundària. Descobrint la Girona romana, consisteix a recórrer el Barri Vell de la ciutat de Girona i que l'alumnat intenti descobrir els llocs més significatius de la Gerunda romana. L'objectiu principal és apropar-lo al coneixement, la identificació i l'estudi del patrimoni romà de la Gerunda romana.

Història (4) - ProductesdelaTerra.CAT ~ · Editorial: La Galera · Col·lecció: Àlbums il·lustrats · Enquadernació: Rústica amb solapes · Pàg.: 48 · Mides: 24,5 x25,5Les llegendes són històries 7,95 € Exhaurit

El RACÓ DE LES CURIOSITATS / Escola de Natura d'Esporles ~ El mateix succeeix si veus la següent imatge i penses com encaixa la medul·la òssia dins de la columna. En realitat és a l'inrevés. La columna necessàriament es forma de dins cap a fora. Les vertebres creen una espècie de motlle tou entorn de nervis i medul·la i posteriorment es fa rígid.

[Punts de llibre] Arxiu Històric de Girona + Hiperrealisme ~ L'Arxiu Històric de Girona ha editat set punts de llibre amb diferents símbols que es poden trobar als documents de la seva col·lecció: I aquests tres (que desconec si n'hi ha més) formen part del material de difusió que es va fer per l'exposició " Hiperrealismo: 1967-2012 " a l'any 2012 al Museo Thyssen-Bornemisza .

BIBLIOTECA MONTFOLLET: LLIBRERIA DE LA GENERALITAT A GIRONA ~ La Llibreria de la Generalitat a Girona és, des de l'1 de març, al número 2 del carrer de Joan Maragall. Disposa d'una sala de lectura, d'un espai de consulta i comparteix una sala polivalent amb l'Oficina de Turisme. S'hi venen les publicacions de la Generalitat i els organismes que en depenen.

Prehistòria i còmic ~ MUPREVA Museo de Prehistoria de Valencia. Museu de Prehistòria de València. El Museo. Historia del museo; Visitar el museo

Post a Comment for "[Download] Girona. Històries, Curiositats I Misteris (Fora de col·lecció) de Ramon Alberch i Fugueras,Xavier Alejo Ruiz libros ebooks"